Jolly Jumpers wint ruim in Delft van DAS

De eerste score van de wedstrijd was voor DAS, maar al snel namen de Jumpers het over. Er werd vanaf het begin hard gewerkt en breed gespeeld dat het veld een meter kleiner leek en er veel onnodige lijnfouten werden gemaakt. Eindstand 1e kwart: 10-17. Het tweede kwart begonnen de Jumpers goed. Het tempo lag hoog en in het begin van het tweede kwart ging het gelijk op. Maar Jolly Jumpers sloten het af met een driepunter wat resulteerde in een ruststand van 17-26.
Het derde kwart kwamen de Tubbergse dames sterk uit de kleedkamer, met een aantal opeenvolgende scores waarbij de open ruimtes goed werden benut. Hierdoor was DAS genoodzaakt een time-out te nemen. De Jumpers hielden het hoge tempo vast, waardoor dit resulteerde in een voorstand van 26-44. In het vierde kwart wapende Jolly Jumpers zich goed tegen de laatste poging van DAS om nog terug te komen in de wedstrijd. De Jumpers hielden het hoofd koel en de voorsprong werd behouden. Dit resulteerde in een eindstand van 36-58.
Komende woensdag staat er een bekerwedstrijd tegen eredivisionist CBV Binnenland, op het programma. Jolly Jumpers speelt om 20:15 uur in de Burg. Verdegaalhal.