Eurosped plaatst zich voor de kampioenspoule; verlies Set-Up’65

Team Eurosped heeft zich door een 1-3 overwinning op het Talentteam weten te plaatsen voor de kampioenspoule. Op Papendal ging het toch niet zo gemakkelijk. De ploeg van Jan Berendsen had met name moeite met de hoge servedruk waardoor de pass van de ploeg uit Vroomshoop niet altijd perfect was. Door echter zelf ook goed te serveren bleef het initiatief bij Eurosped en behoefde het alleen maar de tweede set, 25-23, in te leveren. De overige setstanden waren: 15-25, 20-25 en 18-25.

Springendal Set-Up’65 kon de rumoerige week niet positief afsluiten. Bij Flynth Fast leed de ploeg van de nieuwe trainer Lesley de Jonge een kansloze 3-0 nederlaag. Het grootste probleem voor de ploeg uit Ootmarsum was de pass van de tegenstander die men niet onder controle kreeg. De setstanden in deze wedstrijden waren: 25-15, 25-23 en 25-18.

Koploper in de eredivisie is Sliedrecht met 39 punten uit 15 gespeelde wedstrijden. Team Eurosped staat op een vierde plaats met 27 punten. Springendal Set-Up’65 staat door de nederlaag van zondag nu op de voorlaatste plaats met 15 punten, drie punten meer dan hekkensluiter NB Weeert.