Overtuigende winst Jolly Jumpers in Maassluis

Ondanks de reis van 2 uur en een incompleet team begonnen de meiden van Jolly Jumpers erg sterk aan het eerste kwart in Maassluis tegen Green Eagles. Green Eagles hield zich goed staande waardoor het kwart eindigde 15-20. Green Eagles probeerde de snelle fastbreaks van de Jolly Jumpers te stoppen door te pressen, maar tevergeefs. De dames uit Tubbergen schoten namelijk erg sterk van buiten waardoor ze de touwtjes in handen namen tot de rust. Ruststand 31-45.
Na rust wist Jolly Jumpers de oplossing voor de press voort te zetten. De Tubbergse dames waren erg sterk en pakten veel rebounds, zowel in de verdediging als in de aanval. Daardoor wist de thuisploeg moeilijk te scoren. Het derde kwart eindigde met 63-38 In het vierde kwartje probeerde Green Eagles door middel van zone defense Jolly Jumpers te stoppen. Het had geen invloed op de voorsprong dat de dames al hadden gepakt. Jolly Jumpers pakt de winst, met als eindstand 66-80.
Volgend weekend is JollyJumpers een weekend vrij. Op 17 februari wordt er een thuiswedstrijd gespreeld tegen Lokomotief uit Rijswijk. Het is een belangrijke pot om in de running te blijven voor de final four! Om 20:15 uur wordt er gespeeld in de Burg. Verdegaalhal in Tubbergen.