Heracles Almelo pakt punt in Arnhem

Heracles Almelo heeft aan de uitwedstrijd in Arnhem bij Vitesse een punt overgehouden. In een weinig enerverende wedstrijd met weinig hoogte punten voor beide doelen deelden de teams de punten met een 0-0 eindstand. Voor de rust had de thuisclub wel een paar mogelijkheden, maar doelman Bram Castro toonde ook deze avond zijn klasse en waarde voor de ploeg van John Stegeman.

Ook in de tweede helft waren er een paar speldenprikjes aan de kant van Vitesse en zag Foor zijn inzet van de lijn gehaald door Pröpper. Invaller Van Bergen probeerde Castro van grote afstand te verschalken, maar ook dat lukte niet. Heracles Almelo kwam sporadisch voor het doel van doelman Houwen, maar ook hij hield zijn doel schoon deze avond en dus bleef het bij een 0-0 eindstand.

Foto’s archief: sportfoto-oost