De Tukkers wint van directe concurrent Avant Wilskracht

De Tukkers heeft in Glanerbrug een belangrijke 0-1 overwinning behaald op Avanti Wilskracht. De gehele wedstrijd waren de ploegen aan elkaar gewaagd, maar grote kansen voor beide doelen bleven deze middag uit. In de eerste helft kregen de gasten één mogelijkheid om de score te openen maar de vrije trap op het randje van het zestienmetergebied belandde in  handen van de doelman.

De tweede helft was een copy van de eerste en alles keek erop dat de wedstrijd in een 0-0 stand zou eindigen. Tien minuten voor tijd kreeg De Tukkers een strafschop toegekend toen Ruben Hulshof binnen de beruchte lijnen ten val werd gebracht. Joep Egberink maakte vanaf de stip geen fout en schoot de 0-1 binnen. Even later kon hij zich onsterfelijk maken toen hij opnieuw vanaf de elf meter mocht aanleggen, maar nu was de doelman van de thuisclub de winnaar en bleef het bij een benauwde 0-1 overwinning voor De Tukkers.