SV Vasse verliest van BVV Borne

Vasse heeft in de strijd om de tweede plek geen goede zaken gedaan. Uit bij Borne werd met 3-2 verloren. Vasse begon nog goed aan de wedstrijd en kwam na 15 minuten op een 0-1 voorsprong. Randy Pegge was bij een lage corner het meest attent en tikte de bal in het doel. Lang kon Vasse niet van de voorsprong genieten. 5 minuten later maakte Borne uit een corner weer gelijk.
Na rust begon Borne feller en dit leidde tot de 2-1. De middenvelder van Borne krulde de bal van buiten de zestien knap in de kruising. Vasse liet zich niet van de wijs brengen, binnen vijf minuten was de stand weer 2-2. Jordy Blankenvoort werd onderuit gehaald in de 16 meter, de scheidsrechter legde de bal op de stip en Stefan Weersink schoot de penalty onberispelijk binnen. Beide ploegen hadden het laatste half uur zichtbaar last van het warme weer en er werd veelal de lange bal gehanteerd.
Na 75 minuten was het toch Borne dat op voorsprong kwam. Een voorzet van de rechterkant ging aan iedereen voorbij en werd op de punt van de zestien ineens op de slof genomen door de spits van Borne en de bal vloog prachtig in de verre hoek. Vasse kon de gelijkmaker niet meer forceren en verliest 3 belangrijke punten aan een concurrent.
Komende donderdag 12 april staat de eerste van een aantal doordeweekse inhaalwedstrijden op het programma. Om 18.30 uur wordt er dan op het thuiscomplex ’t Lankamp afgetrapt tegen RSC 1, dat nog in de onderste helft van de ranglijst vertoeft hoewel dat beeld behoorlijk vertekend is vanwege het verschil in het aantal gespeelde wedstrijden.