EHV heren met vier fraaie velddoelpunten langs Beuningen

De heren van EHV speelden thuis tegen Beuningen een prima partij, met een korte terugval in de tweede helft toen ze een 4-1 voorsprong bijna weggaven en het met 4-3 nog even spannend werd. Verder was het vooral de thuisploeg die het spel maakte, met fraaie combinaties die af en toe aan gallery play deden denken. Uitblinker Marnix Brands scoorde de 3-1 ruststand, nadat Joris Emmen en Stijn Adolfsen de 1-0 en 2-0 hadden laten aantekenen.

Wouter Mosman en Joris Maathuis waren in de tweede helft succesvol en stelden daarmee de dik verdiende zege definitief veilig. Na afloop werd afscheid genomen van vijf trouwe krachten, van wie Tim Horstink en Wouter Mosman met twaalf respectievelijk tien dienstjaren speciaal in de spotlights werden gezet. Zij krijgen allebei de mogelijkheid om een eigen elftal samen te stellen voor een gezamenlijke afscheidswedstrijd op 25 augustus, de zaterdagavond van het internationale toernooi op EHV.