Dragor uit biedt weer perspectief voor Heren VKC

Zaterdag avond was het weer raak voor de heren 1 van VKC’03. De return tegen Dragor stond nu al weer op de planning. Nadat Dragor 2 weken geleden na twee kwarten te sterk was voor de heren uit Tubbergen, gingen ze met goede moed op pad richting Drachten.

Nadat de warming-up was afgerond, was het tijd om het water in te gaan. Na het startsein van de scheidsrechter begonnen beide teams fanatiek aan het eerste kwart. Ondanks de vele fouten aan beide kanten stond er nog geen doelpunt op het scorebord. Na 5 minuten in het eerste kwart was het aan Dragor om het initiatief te nemen. VKC’03 kon nog wel wat terug doen door een fraai doelpunt van Bram Paus, de stand eindigde in 2-1 voor Dragor.

Het tweede kwart begon met een aantal goede acties aan de kant van Dragor. Dit resulteerde in een voorsprong voor de thuisploeg. Aanvoerder Ruben Weghorst maakte nog een schitterend doelpunt uit een inzwemmende actie. Toch had VKC’03 weer een paar missers terwijl Dragor beter met haar kansen om ging. Het tweede kwartje eindigde in een 6-2 achterstand voor de Tubbergernaren.

De heren uit Tubbergen hadden afgesproken om er met z’n allen vol voor te gaan. Deze inzet van de heren werd ook beloond want de stand werd wat beter voor de Tubbergenaren. Door een uitsluiting van een van de heren was het de beurt aan Twan Harmsen om de heren te versterken en zo zijn debuut voor dit seizoen te maken. Het derde kwartje eindigde in een 8-5 achterstand.

De heren uit Twente gaven het niet zo maar gewonnen. Iedereen moest tot het uiterste gaan, dat was de enige taak die de heren mee kregen. Na een paar mooie acties die gezamenlijk werden uitgevoerd door de Tubbergen naren, was het Dragor die aan het laatste eind trok. De eindstand van de return in Drachten was 9-7 geworden.

De doelpuntenmakers van deze confrontatie waren: Bram Paus 5x en Ruben Weghorst en Rogier Krom elk 1x.