Heren VKC’03 laten wederom 3 punten achter

Ondanks goede 2e kwart laat heren VKC’03 wederom 3 punten liggen. Ditmaal was koploper Emmen te sterk. De opdracht was duidelijk van coach Marcel Jacobs, desondanks begon VKC’03 zwak in de eerste periode. Er werd in dit kwartje verzuimd om te scoren, met een tussenstand van 4-0 op het scorebord werd de periode afgesloten.

Desalniettemin begon VKC sterk in het tweede kwart. Door sterk verdedigend werk, nu wel volgens afspraak, ook werd het harde werken beloond. Door een uitgespeelde man meer wist Bram Paus als eerste het doel te vinden. Tom ter Wee wist als tweede het net van de tegenstander te vinden met een prachtige counter. Door met een man meer de onoplettendheid van de keeper te benutten wist Ruben Baas te scoren. De kikker wist het net dit kwartje tweemaal te vinden. Tussenstand 6-3.

Het derde kwartje beloofde veel goeds voor VKC, echter was dit de ommekeer in de wedstrijd. De kikker wist vaker maar liefst 6 keer te scoren. Waar Bram Paus met een intikbal de score van Vkc met 1 punt wist te verhogen. Eindstand van derde kwart 12-4

Met een U20 en een 5 meter tegen, vergrootte de Kikker de voorsprong met 2 punten. Raymond Broenink wist de keeper te passeren met een actie vanaf de midvoor. Het krachtig spelende Emmen wist nog 5 maal het doelnet van keeper Johan Webbink te vinden. Ondanks de nederlaag in Emmen, heeft VKC er alle vertrouwen in om volgende week de 3 punten in de wacht te slepen. Dus kom ons allen aanmoedigen in de Vlaskoel!

Doelpunten: Bram Paus 2x en Ruben Baas, Tom ter Wee en Raymond Broenink elk 1x.