Machteloos FC Twente verliest verdiend van FC Den Bosch

Een aanvallend machteloos FC Twente heeft vrijdagavond een verdiende 2-1 nederlaag geleden tegen FC Den Bosch een stand die bij rust reeds was bereikt. De Tukkers begonnen slecht aan de wedstrijd en stonden binnen een half uur spelen al op een 2-0 achterstand door doelpunten van Stefano Belltrame en Stefan Velkov, die volkomen vrij probleemloos kon inkoppen. Na ruim een half uur spelen kon Tom Boere (foto) nog iets terug en verkleinde de achterstand tot 2-1. Kort daarvoor was nog een doelpunt van hem wegens buitenspel afgekeurd.

Ook na rust bleef FC Twente zoekende en creëerde geen enkele kans. Ook tegen tien man, na rood van Velkov, kon FC Twente geen vuist maken en niet profiteren van de numerieke meerderheid. FC Twente staat nu vierde op vier punten achterstand op koploper Sparta, drie op Go Ahead en twee op FC Den Bosch.

Foto archief: sportfoto-oost