Dames STEVO een maatje te klein voor DSVD 2

Zaterdagavond stond de uitwedstrijd DSVD2 – Stevo op het programma. Helaas konden enkele speelsters niet meedoen door een blessure. Omdat alle wedstrijden nog werden gewonnen, waren de dames van Stevo gedreven om deze wedstrijd ook te winnen. Ze begonnen de wedstrijd niet zo sterk, mede doordat DSVD met hars speelde gingen er veel aanvallen mis omdat ze nog aan de bal moesten wennen. Al snel kwamen de dames van Stevo op achterstand, en werd er gerust met een 16-6 voorsprong voor DSVD.

In de rust hadden de dames van Stevo afgesproken het verschil wat kleiner te maken, maar dit lukte niet. Door veel fouten in de aanval en daardoor veel break-outs, werd het verschil alleen maar groter. Ook ging nog een speelster halverwege de tweede helft met een knieblessure het veld uit. De uiteindelijke stand was 34-13 voor DSVD.