Heren EHV nemen van hun interim-coach afscheid met 3-2 winst

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse met 3-2 gewonnen van de Groninger Studs. Daarmee gaven ze hun interim-trainer-coach Jack Justus een mooi afscheid, want met deze driepunter nestelen ze zich stevig aan de top van het rechter rijtje, met uitzicht op meer. De thuisploeg speelde een geweldige eerste helft, waarin de tegenstander volledig overklast werd. Het mocht een wonder heten dat het na 35 minuten maar 2-0 was, door doelpunten van Floris Ladrak, zijn eerste voor EHV, en Marnix Brands. Veel kansen bleven onbenut en de Groningers konden zich gelukkig prijzen met deze ruststand.

De tweede helft begon EHV superslecht, ongeconcentreerd en met matige inspanning. Justus was daarover na afloop zeer ontevreden: ‘We moeten het juist van onze inzet hebben, daar begint echt alles mee. Nu gaven we die gasten heel lamlendig alle ruimte om op 2-2 te komen, wat echt belachelijk was. Gelukkig herpakten we ons op tijd en namen we het initiatief weer over.’ Marnix Brands scoorde uiteindelijk de winnende 3-2.