Verlies Jolly Jumpers in Bemmel tegen lekdetec

Afgelopen zaterdag stond er, na een reeks aan thuiswedstrijden, weer een uitwedstrijd op het programma voor het eerste damesteam van Jolly Jumpers. In Bemmel was Lekdetec de tegenstsnder. Beide ploegen begonnen rommelig en wisten de basket niet goed te vinden. Het eerste kwart eindigde in een 14-12 voorsprong voor Lekdetec. Het tweede kwart lieten de Tubbergense dames zien als een team te kunnen spelen: er werd weer hard gewerkt, de schoten vielen binnen en de verdediging zat dicht. Dit resulteerde in een kleine voorsprong halverwege, 23-25, voor de dames uit Tubbergen.

Met goede moed begonnen de roodhemden dan ook aan het beruchte derde kwart. Ook in deze wedstrijd werd er niet scherp aan de tweede helft begonnen en zo werd de kleine voorsprong omgezet in een achterstand van 46-37 aan het einde van het derde kwart. Het vierde kwart kwam er weer wat meer energie op de vloer, maar dit was niet genoeg om de overwinning mee te nemen naar Tubbergen. Eindstand 51-61 voor Lekdetec.

De volgende wedstrijd is weer een thuiswedstrijd op woensdag 12 december om 20:30 uur tegen de huidige nummer 2 uit de competitie, 4Consult/Binnenland, in sportcentrum de Vlaskoel in Tubbergen.

Foto archief: sportfoto-oost