SV Vasse krijgt bij v.v. Oldenzaal opnieuw deksel op de neus

SV Vasse heeft opnieuw de winst niet kunnen pakken. Over de gehele wedstrijd gezien was de kansenverhouding ruim in het voordeel van de Vassenaren, toch kreeg Vasse in de 90e minuut de deksel op de neus en verloor onnodig met 2-1 bij VV Oldenzaal.

De wedstrijd kwam in de eerste helft maar moeilijk op gang, beide teams wisten in de eerste 25 minuten geen kansen te creëren. Na 25 minuten leek de wedstrijd dan toch te ontbrandden. Vasse kreeg via een corner de kans om de score te openen en bij Oldenzaal stond de paal in de weg. Na 30 minuten opende Oldenzaal de score na een schot in de korte hoek. Vasse reageerde snel en maakte 5 minuten later de gelijkmaker. Tom Wiefferink zette de bal goed voor en Len Veelers wist bij de 1e paal binnen te knikken. Nog geen 2 minuten later kreeg Len Veelers dè mogelijkheid om Vasse op voorsprong te zetten maar hij miste de bal na een voorzet van Daan Haarhuis.

In de tweede helft kreeg Vasse opnieuw mogelijkheden om op voorsprong te komen. Rudolf Wigger zette een minuut na rust Daan Haarhuis vrij voor het doel maar hij lobte de bal over. In het restant van de tweede helft bleef Vasse de gevaarlijkste ploeg maar het geluk was, opnieuw, niet aan de zijde van de Vassenaren. Oldenzaal creëerde in de 90e minuut de enige kans na rust en wist direct raak te schieten. Vasse doet zichzelf hiermee opnieuw te kort en zal de komende weken punten moeten pakken om uit de gevarenzone te komen. Komende zondag komt middenmoter UD op bezoek, waarvan in de uitwedstrijd met 3-2 werd verloren.