TOP verliest van HHV

Afgelopen zaterdag stond er voor TOP een reis naar Hollandscheveld gepland. De Toppers moesten het hier opnemen tegen HHV. Deze ploeg staat hoog geklasseerd en heeft enkele specifieke kwaliteiten waar moeilijk tegen te spelen valt. TOP verloor dit seizoen al 3 maal van HHV en besloot hierdoor in gewijzigde opstelling te spelen om de thuisploeg te laten verassen.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. Beide ploegen scoorde erg makkelijk. TOP kon bijblijven tot 4-4. Waar TOP het hierna moeilijk had ging HHV rustig verder met scoren. Via tussenstanden van 7-5 en 9-6 liep HHV uit naar een verschil van 4 : 11-7.. De scheidsrechter floot met enkele onbegrijpelijke beslissingen de wedstrijd naar zijn hand. TOP had in de tussentijd een time-out genomen en coach Alan Burchartzt had een gele kaart ontvangen wegens klagen .De time-out had effect en TOP liet HHV niet verder uitlopen. De ruststand bedroeg 14-10.

Na de rust was er een fase waarin de doelpunten moeilijk vielen aan de kant van HHV. Top kwam op 17-15 waardoor de coach van HHV besloot een time-out te nemen. Dit had effect en HHV scoorde 4 maal op rij waardoor het verzet van TOP gebroken was 21-15. Aan de kant van TOP waren er ook nog 2 debutanten. Jordy Reekers en Hielke van der Schee mochten enkele minuten laten zien wat ze waard waren. De Scheidsrechter floot af bij een stand van 24-17.

De eerstkomende wedstrijd is op 2 maart. TOP ontvangt dan in de eigen hal koploper DTG uit Wijckel. Aanvang 17:50 uur.