Opnieuw winst Set-Up’65; Team Eurosped verliest ook haar derde wedstrijd

De volleybaldames van Springendal Set-Up’65 hebben ook hun derde wedstrijd in de kampioenspoule gewonnen. Na eerdere overwinningen op Team Eurosped en Regio Zwolle Volleybal, waren de dames dit keer met 3-1 te sterk voor VC Sneek. De gasten begonnen goed en trokken met 18-25 de set naar zich toe.De thuisclub herstelde zich prima en met 25-19 in de tweede set was de stand weer gelijk.

Met dezelfde cijfers in de derde set kwam Set-Up’65 op een 2-1 voorsprong. In de vierde set leken de rollen omgedraaid want de ploeg uit Sneek nam een 14-20 voorsprong. Set-Up’65, gesteund door het thuispubliek, bleef knokken voor een beter resultaat en werkt bij 23-24 een setpunt van de gasten weg. Met 27-25 bleef ook deze set en tevens de wedstrijdwinst in Ootmarsum.

Team Eurosped uit Vroomshoop leed voor de derde keer op rij een nederlaag. Na verlies tegen Set-Up’65 en Flamingo’s verloor de ploeg dit keer in Sliedrecht met 3-1 van titelverdediger Sliedrecht Sport. Bij de stand 1-1 in sets, 25-16 en 21-25, verzuimde de ploeg van Jan Berendsen de derde set naar zich toe te trekken. De gasten maakten teveel fouten waardoor deze set met 31-29 in Sliedrechtse handen bleef. De vierde set ging met 25-16 naar de thuisclub.

Sliedrecht Sport gaat in de kampioenspoule aan de leiding op twee punten gevolgd door Set-Up’65. VC Sneek staat op de derde plaats met twee punten minder dan de ploeg uit Ootmarsum. Team Eurosped staat op een vierde plaats met slechts vijf punten. Op een gedeelde vijfde en zesde plaats met twee punten staan Flamingo’s en Regio Zwolle Volleybal.

Foto’s: sportfoto-oost