Jolly Jumpers wint van Martini Sparks

Zaterdagavond stond voor Jolly Jumpers een thuiswedstrijd tegen Martini Sparks uit Haren op het programma. De vorige keer werd de wedstrijd tegen Martini Sparks nipt gewonnen met 2 punten door Jolly Jumpers. De wedstrijd werd sterk begonnen door Jolly Jumpers met een 10-0 run, wat resulteerde in een time-out voor Martini Sparks. De dames uit Haren begonnen daarna het netje ook te vinden, maar de eindstand van het eerste kwart eindigde met een voorsprong voor Jolly jumpers (22-8). In het tweede kwart liep het spel gelijk op. Martini Sparks wist nog even terug te komen met een verschil van 6 punten, maar door een aantal mooie aanvallen aan Tubbergse zijde werd de kleedkamer opgezocht met een stand van 40-23 in het voordeel van de thuisploeg.

In het derde kwart hadden de Jumpers meer moeite met scoren. Door een aantal turnovers, die goed benuttigd werden door de ploeg uit Haren, werd het derde kwart afgesloten met een stand van 49-33. Het vierde kwart liep wederom gelijk op. Aan beide kanten werd er gescoord. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met een stand van 64-50 in het voordeel van de dames uit Tubbergen. Zaterdag 23 maart om 20:00 uur speelt Jolly Jumpers de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Den Helder.