Totale off-day Manderveen bij Fleringen: 9-0

Op een regenachtige zondag trapte Manderveen af in Fleringen. Fleringen begon veel scherper dan Manderveen aan het duel, dit resulteerde al in de 1-0 voor Fleringen. Een afgedwaalde voorzet vloog over de keeper heen in de bovenhoek. Na dat doelpunt ging Fleringen door met aanvallen waardoor het met rust 3-0 stond voor Fleringen.

Na rust begon Manderveen beter en ging de wedstrijd gelijk op. Na de onverwachte 4-0 zakte dat weer weg en pakte Fleringen het spel weer op wat ze in de eerste helft ook deden. Onder andere door drie penalty’s liep de score snel op. Toen het 8-0 stond maakte Timo Paus nog een overtreding in de 16 meter die hem een rode kaart opleverde. Hierna wist Fleringen nog 1 maal te scoren en toen stond de eindstand op het score bord met een score van 9-0. Volgende week treed Manderveen thuis aan tegen De Lutte.