Offday Bon Boys afgestraft

Voor SV Bon Boys ging het zondag mis bij WSV in Apeldoorn. De ploeg van Berthil ter Avest (foto) was geen moment zichzelf en zakte genadeloos door de ondergrens: 2-0 verlies. In niets was te zien dat er in Apeldoorn een ploeg met ambities op het veld stond. Vanaf de eerste tot aan de laatste minuut leek het er niet op, niemand uitgezonderd. Bon Boys leek gaandeweg de eerste helft wat beter in de wedstrijd te komen, maar verder dan een dreigend moment van Jordi van Ek leverde het niet op. Hij werd bij zijn opmars gestuit door een overtreding. Vlak voor rust kreeg WSV wederom enkele goede kansen, maar met kunst en vliegwerk haalde Bon Boys zonder schade de rust, 0-0.

Na een minuut gespeeld te hebben in de 2e helft stond WSV al op 1-0, en aan die treffer ging een keten van fouten vooraf. Bon Boys kreeg in de tweede helft geen enkele kans, sterker nog het componeerde ook geen fatsoenlijke aanval. Vlak voor tijd maakte WSV de verdiende beslissende 2-0.