Trainingsmodule voor meiden in Enschede

Vanaf 12 april gaat de Meidenvoetbalschool Twente weer een trainingsmodule aanbieden op de velden van v.v. Rigtersbleek. Het is inmiddels de achtste keer dat deze module wordt aangeboden in Enschede en kan er dus gesproken worden van een groot succes! De deelneemsters zijn keer op keer zeer enthousiast over het trainingsaanbod en ook de trainers zien na elke module mooie resultaten bij de voetbalsters.

Joost du Gardijn: “In de trainingsmodule bieden we de meiden in een prettige leeromgeving, op het mooie hoofdveld van onze gastheer v.v. Rigtersbleek, wederom leuke en uitdagende trainingen aan. Hiermee verbeteren we het niveau van de meiden.”

De Voorjaarsmodule bij Rigtersbleek gaat van start op vrijdag 12 april. Er worden in totaal tien trainingen aangeboden die in het teken staan van techniek, spelinzicht en veel persoonlijke aandacht. Elke vrijdag wordt er getraind van 17.45 tot 19.00 uur onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en -trainsters.

Aanmelden:

Er zijn nog plaatsen vrij voor enthousiaste speelsters in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar die graag tien extra voetbaltrainingen willen volgen in het nieuwe seizoen om zichzelf te ontwikkelen. Lijkt het jou ook wel wat om samen met andere meiden op het veld te werken aan je balbeheersing en techniek? Bezoek dan onze website voor meer informatie en om je aan te melden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer