Vasse en Sportlust Vroomshoop delen de punten

Na de vele regenval van afgelopen week was het maar de vraag of de wedstrijd door kon gaan. Om 13:00 uur keurde de scheidsrechter het veld goed en konden Vasse en Sportlust Vroomshoop op een redelijk drassig veld aantreden. Alle doelpunten vielen deze middag in de eerste helft. Vasse kwam twee keer knap terug van een achterstand. Daan Haarhuis had het deze wedstrijd op de heupen en scoorde beide doelpunten voor de blauwwitten. Vasse begon goed aan de wedstrijd en kreeg een aantal goede kansen via Randy Pegge en Len Veelers, maar beide kopballen werden van de lijn gehaald.
Toch opende Sportlust de score nadat ze een terechte penalty kregen. Daan Haarhuis werd even later goed diep gestuurd en schoot de bal hard in de korte hoek raak. Niet veel later bleef een voorzet van de rechtsback van Sportlust voor het doel hangen en de spits kopte tussen drie spelers van Vasse binnen. In de 35e minuut maakte Daan Haarhuis met een mooie schuiver gelijk en beide teams gingen rusten met een stand van 2 – 2.
De tweede helft was Sportlust één keer gevaarlijk maar Kenneth Schuurman redde knap. John Nijhuis schoot uit een vrije trap op de lat en Han Damhuis schoot een voorzet van Jesse Kempers vlak voorlangs. Beide ploegen creëerden verder weinig en de goed leidende scheidsrechter floot na 90 minuten af. Ook volgende week zondag staat er een thuiswedstrijd voor Vasse op het programma. Tegenstander is dan het Wierdense Juventa’12.