Dames HV Stevo winnen overtuigend van Hacol’90

Zaterdagavond stond de thuiswedstrijd van HV Stevo op het programma tegen Hacol’90 uit Oldenzaal. HV Stevo was erop gebrand om de punten thuis te houden, zodat ze goed mee draaien in de top 3. Voorafgaand aan de wedstrijd werden er veel dingen besproken. HV Stevo begon de wedstrijd goed en de score ging gelijk op. Door goed keeperswerk en de kansen om te zetten in goals gingen ze met 13-7 in ons voordeel de rust in.

In de tweede helft waren de dames van Stevo van plan om gewoon door te gaan met hetzelfde spel als uit de eerste helft. Ze bleven scoren en verdedigen vooral erg sterk als collectief en tevens ook het opnieuw goede keeperswerk. HV Stevo won de wedstrijd uiteindelijk met 26-18. Volgende week speelt Stevo uit tegen Olympia Hengelo. Aanvang: 19:00 uur sportpark Veldwijk.

Foto’s: Clemens Brughuis.