Heren HC Twente ook te sterk voor Salland

Afgelopen zondag alweer een thuiswedstrijd voor HC Twente heren. Deze keer tegen de heren van Salland, zij staan in de ranking op de 5e plaats. De vorige keer wist Twente met 10-1 van ze te winnen, dus wat ging het vandaag worden? De heren van Twente hadden als voornaamste doel om de rust te bewaren, zodat ze net als vorige week een flink aantal doelpunten zouden kunnen maken om het doelgemiddelde omhoog bij te stellen.
Salland bood echter behoorlijk tegenstand en kreeg zelfs nog wat kansen om het eerste doelpunt te maken. Het duurde nog bijzonder lang voordat eindelijk de openingstreffer viel aan de kant van Twente. Gelukkig liep het daarna iets soepeler en werd er geregeld aan de kant van Twente gescoord. Met een stabiele 3-0 voorsprong gingen beide teams de kleedkamer in, maar tevreden? Nee helemaal tevreden was de thuisploeg zeker niet, het spel was stroperig en slordig dus dat moest anders.
Vol goede voornemens begon Twente aan de tweede helft. Er volgden diverse succesvolle strafcorners en aanvallen, dit resulteerde uiteindelijk in een stabiele 7-0 winst. Hoewel het spel slordig bleef en dit stukken beter kon, waren de punten wel binnen. Doelpuntenmakers: Tom van den Nieuwboer (3x), Maarten Adolfsen (2x), Max Pierik en Robbert van Dorth.