Vasse beleeft een totale off-day bij SV Delden

Vasse gaf op een zonnige zondagmiddag niet thuis op bezoek bij Delden. Waar de afgelopen weken het elftal stond als een team, hing het vandaag als los zand aan elkaar. Vasse verloor uiteindelijk afgetekend met 5-1. In de eerste 35 minuten was er nog weinig aan de hand voor de Vassenaren. Toch kon het team ondanks de 0 – 0 stand niet overtuigen. Delden kwam na 40 minuten spelen op een 1-0 voorsprong en vlak voor rust kwam Delden op een 2-0 voorsprong door een penalty.

De tweede helft ging niet veel beter voor de blauwwitten. Delden kon, net als in de eerste helft, er makkelijk op los combineren. Vasse was de gehele wedstrijd overal een stap te laat. Het enige lichtpuntje deze middag was de 4-1 van Rudolf Wigger. Hij schoot de bal van 30 meter strak in de kruising. Ondanks deze goal kreeg Vasse nog een tegentreffer te verwerken waardoor Vasse met 5-1 verliest. Komende zondag volgt er een uitgelezen kans om een directe concurrent wat verder op achterstand te zetten, als het eerste elftal van HVV Hengelo op bezoek komt. De bezoekers maken een moeilijke periode door en zijn heel langzaamaan gedaald op de ranglijst, wat natuurlijk voor perspectieven zorgt voor de thuisclub.