Bon Boys verliest ook van Achilles ’12

Het overkomt het eerste elftal van Bon Boys zelden, twee keer verliezen op rij. Na de nederlaag bij Voorwaarts ging het zondag echter ook mis in die andere topper bij Achilles’12 (4-2). Achilles leidde bij rust verdiend. Bij de 1-0 ging er bij Bon Boys een fout in de opbouw aan vooraf, de 2-0 was op z’n zachtst gezegd discutabel en daar mochten de bezoekers zich terecht over beklagen. Bon Boys speelde niet goed, stond verdiend achter, maar dat moment was wel cruciaal.

Hoe anders verliep de tweede helft, en dat terwijl Achilles via een prachtige vrije trap de wedstrijd meteen na rust in het slot leek te gooien: 3-0. Maar net als in Twello leek het wel alsof Bon Boys in het tweede bedrijf was bevrijd. De ploeg rechtte de rug, ging voetballen en nam de wedstrijd in handen. Via Youri Gersmann werd het 3-1, en niet veel later maakte Mick Beusenberg de 3-2. Het wachten was op de gelijkmaker. Bon Boys bleef jagen, maar de thuisploeg kwam in balbezit en maakte kort voor tijd de beslissende 4-2.