Bon Boys verliest voor de derde keer op rij

Bon Boys verloor zondag bij SDC’12 de wedstrijd (3-2) die het nooit had mogen verliezen. Zoveel beter, zoveel kansen, en dan in de allerlaatste seconde onderuit gaan. Bon Boys begon dit keer goed en was binnen een paar minuten al dichtbij een treffer. Maar onder meer de lat stond een vroege treffer in de weg. Voetballend was Bon Boys bovenliggend en de 0-1 was ook verdiend. Na een goede actie van Mick Beusenberg schoot Stein Vrieze de bal binnen. Bon Boys bleef bovenliggend, maar na een goede uitbraak kwam SDC dankzij een knappe goal van Mensink op 1-1.

Al vroeg in de tweede helft zette Jeffrey Zijlstra de 1-2 op het bord . Vijf minuten voor tijd ging het alsnog mis. Nadat Bon Boys nota bene zelf een vrije trap had werd de afgeslagen bal niet opgepikt, waarna SDC toesloeg in de omschakeling. Youri Mensink kende geen genade en schoot de 2-2 binnen. Diep in blessuretijd strafte Mensink een fout bij Bon Boys keihard af en verloor Bon Boys voor de derde keer op rij.