Heren HC Twente sluiten seizoen af met een kleine nederlaag

Zondag speelden de heren van HC Twente de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Doetinchem. Er stond niets meer op het spel aangezien Doetinchem H1 het kampioenschap al binnen had en Twente zich al had gekwalificeerd voor de Play-Offs in Schiedam op 16 juni. Wel was er natuurlijk de eer te behalen en Twente was in deze competitie de enige ploeg die het de heren uit Doetinchem nog behoorlijk moeilijk heeft gemaakt.

De 1e helft hadden zij veel moeite met het spel van Doetinchem, wat resulteerde in een 3-0 achterstand bij rust. In de tweede helft speelde Twente echter stukken beter en scoorde zij, kort na rust de 3-1. Dit werd al snel beantwoord door Doetinchem, die er 4-1 van maakten.

De gehele tweede helft kreeg Twente steeds meer kansen, waardoor zij uiteindelijk de tegenstander tot 4-3 naderden. Kort voor tijd scoorde Doetinchem nog 5-3 en hoewel Twente deze nog beantwoordde met een 5-4, was dit helaas niet genoeg om een punt mee naar Hengelo te nemen.

Doelpuntenmakers: Olivier Bronk, Tom van den Nieuwboer, Nabeel Minhas en Pepijn de Bruijn.