Dames HV Stevo winnen met tien doelpunen verschil van E&O 2

Zaterdag was de eerste thuiswedstrijd van handbalvereniging Stevo in sporthal de Ransuil tegen Dames 2 van E & O uit Emmen. Na de verloren wedstrijd van vorige week waren de dames van HV Stevo erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Ze begonnen de wedstrijd met snel spel en onze dekking stond goed. Daardoor liepen ze snel uit met een doelpunten verschil van 10 punten. Aan het eind van de eerste helft lieten ze E & O iets terug komen en eindigden ze met een ruststand van 19-10.

Na een goede bespreking gingen de dames van Stevo met goede moed de tweede helft in. Ze kwamen de gemaakte afspraken na en gingen weer door met snelle tegenaanvallen. Na het uitvallen van onze keepster hebben we ons staande weten te houden met een goede invalbeurt van de tweede keepster. De eindstand was 33-23 in het voordeel van HV Stevo en was het wedstrijddoel behaald.

Zaterdag 12 oktober spelen de dames van Stevo een uitwedstrijd om 19.30 uur in sporthal Vondersweijde in Oldenzaal tegen Hacol ‘90.

Foto’s: Clemens Brughuis