Dames Tornado winnen voor de tweede keer op rij met 4-0

Afgelopen zaterdagmiddag speelden de dames van Torando in sporthal de Ransuil de wedstrijd TSVI . De 4-0 overwinning van vorige week smaakte naar meer en zo begon Tornado met volle enthousiasme aan de thuiswedstrijd.Tornado schoot uit de startblokken en bouwde al snel een voorsprong op. Mede door een stabiele passing kon deze voorsprong behouden worden. Hierdoor werd de eerste set redelijk eenvoudig gewonnen met 25-16.

Een goed begin dat ook doorgezet kon worden in de 2de set. Wederom bouwde Tornado vroeg in de set een voorsprong op. Door mooi aanvalsspel bleef Tornado druk zetten en kon de voorsprong worden uitgebreid. Een stabiel gespeelde set met de eindstand 25-15.

Na het vrij eenvoudig winnen van de eerste 2 sets, werd het in de derde set spannend. Het ging een lange tijd gelijk op. Met een gelijke stand van 17-17 schakelde Tornado zeer succesvol bij. Mede door een aantal wissels en een goede service serie van Yvette Maathuis liep Tornado uit en kon ook de 3de set met 25-18 gewonnen worden.

Om alle punten in eigen huis te houden moest er nog een set gewonnen worden. Er werden wat wissels toegepast en de strijd voor 5 punten kon beginnen. Ook in de vierde set ging het lang gelijk op, maar wederom kon Tornado aan het einde van de set weer het verschil een voorsprong opbouwen. Tornado hield stand en hiermee werd ook de 4de set met 25-16 gewonnen. Een mooie 4-0 overwinning waardoor Tornado voor de tweede keer op rij de volle buit pakt.

Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma. Tornado gaat dan de strijd om de punten aan met Olhaco.