Webton heren ontvangt DS uit Den Dungen

In de uitwedstrijden in de Topdivisie lukt het de Webton-mannen tot nu toe niet om tot winst te komen. Het is telkens net niet. De redenen: de tegenstanders zijn kampioenkandidaten en blessures bij Webton, waardoor spelers op andere posities moeten spelen dan ze gewend zijn en bovendien is er een verjonging gaande en dan wordt zo af en toe de ervaring gemist.
De enige thuiswedstrijd tot nu toe werd twee weken geleden met 3-0 gewonnen en dat thuisvoordeel wil het team a.s. zaterdag ook uitbuiten. Tegenstander is DS uit Den Dungen. Een team onder leiding van trainer Sander Mulder, de oud Hengeloër en oud-international.
De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal Veldwijk Hengelo Aanvang 19.00 uur en De toegang is zoals altijd gratis.
Newsoutside Sportverlichting