Geen stunt Jolly Jumpers tegen koploper Binnenland

Jolly Jumpers is er niet in geslaagd om de koploper, Binnenland, van de competitie te verslaan in eigen huis. Het eerste kwart begon Jolly Jumpers wat onzeker aan de wedstrijd en dit leidde meteen tot een achterstand van 12 punten. Maar de Tubbergse meiden vochten terug en kwamen met een paar mooie scores, terug in de wedstrijd. Maar de dames van Binnenland hielden de voorsprong vast door scherp te schieten vanaf de driepuntlijn. Dit resulteerde in een ruststand van 29-44 in het voordeel van de uitploeg.
De meiden van Jolly Jumpers kwamen sterk uit de kleedkamer en het verschil werd 10 punten. Maar ook in de tweede helft bleef Binnenland driepunters raak schieten (tegen een percentage van bijna 50 procent) en wisten de gasten de voorsprong te behouden. Jolly Jumpers bleef vechten tot het einde van de wedstrijd maar dit bleek niet genoeg om het verschil weer kleiner te maken. Eindstand 62-87.
Komende week wordt het druk voor de Jumpers. Donderdag staat er een uitwedstrijd naar Groningen gepland. Om 20.00 uur speelt Jolly Jumpers tegen de Martini Sparks. In het eerste duel tegen elkaar werd er nipt gewonnen door de Jumpers. Zaterdag 9 november speelt Jolly Jumpers weer een thuiswedstrijd tegen Cangeroes uit Utrecht. Om 18.45 wordt er gespeeld in Sportcentrum De Vlaskoel.