Langeveen hard onderuit bij Bentelo

De mannen van Langeveen troffen zondagmiddag een goed spelend Bentelo, tel daar een zeer zwakke tweede helft van VV Langeveen bij op, en de conclusie is: een kansloze wedstrijd deze middag in Bentelo. Vanaf het begin wilde Langeveners vroeg druk zetten om vanuit daar verder te kunnen voetballen. Dit lukte ook enkele keren. De bal werd veroverd en dit resulteerde in enkele dreigende momenten  maar leidde enkel tot hoekschoppen en vrije ballen. In de 32e minuut werd ook een kopbal van Wessel Waaijer van de lijn gehaald. Aan de andere kant werd zelfs paal en lat geraakt. De mannen uit Bentelo hadden enkele grote kansen, maar konden niet tot scoren komen, ruststand 0-0.

De tweede helft was nog maar nauwelijks bezig of de 1-0 stond al op het scorebord. De Langeveners waren het even helemaal kwijt en binnen 5 minuten stond de onoverbrugbare stand van 3-0 op het scorebord. De mannen uit Bentelo gingen door en bepaalden de uitslag uiteindelijk op 6-0, waar de uitslag misschien nog wel groter had kunnen zijn. Al met al, een zwaar teleurstellende wedstrijd. Volgende week zal er een ander VV Langeveen zich moeten presenteren en zullen de kopjes weer dezelfde kant op moeten staan. De ongeslagen koploper, SV De Lutte, zal dan op bezoek komen. De wedstrijd begint om 14:00 op het sportpark Schröder.