SVZW ten koste van LONGA’30 verder in de beker

SVZW ontving zaterdag zondag hoofdklasser LONGA’30 in het kader van de strijd om de districtsbeker. De gasten uit Lichtenvoorde moesten wel een paar spelers missen i.v.m. blessures. SVZW begon heel goed aan de wedstrijd en zette de gasten meteen onder druk. En dat was ook te merken aan de score want binnen 15 minuten nam SVZW een 2-0 voorsprong.

Longa probeerde wel wat terug te doen, maar SVZW gaf nagenoeg niets weg, en kreeg ook nog kansen op een grotere voorsprong. In de 2e helft hetzelfde beeld. SVZW kreeg weer kansen en kwam dan ook op een 4-0 voorsprong. Een verdiende overwinning voor SVZW. Op naar de volgende bekerronde.

Scoreverloop: 4. min 1-10 Yessin Maskoul; 12. min 2-0 Bas ter Hogt; 52 min 3-0 Bas ter Hogt en 61. min 4-0 Jesper Middelkamp.