Na vijf overwinningen op rij weet Vasse weer wat verliezen is

Vasse heeft in de thuiswedstrijd tegen Juventa de drie punten niet in eigen huis weten te houden. De wedstrijd leek af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel maar Juventa wist in de 90ste minuut toch met de overwinning aan de haal te gaan. De eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Juventa kreeg een paar mogelijkheden en aan de andere kant was Vasse ook een aantal keer gevaarlijk. Echt goed voetbal was er niet deze eerste helft en beide ploegen gingen dan ook terecht rusten met 0-0.
In de tweede helft maakte Vasse haar intenties direct duidelijk. Via Sam Haarhuis en Len Veelers kreeg Vasse een tweetal goede kansen maar wist deze niet te benutten. De wedstrijd leek uiteindelijk in een terecht gelijkspel te eindigen, maar Juventa maakte wel de eerste kans van de tweede helft direct af. In de resterende minuten had Vasse te weinig tijd om de achterstand goed te maken en na 5 overwinningen op rij weet Vasse weer wat verliezen is.