Vasse in Vroomshoop niet langs Sportlust

Vasse heeft in de uitwedstrijd tegen Sportlust Vroomshoop geen drie punten mee kunnen nemen. Het team van Mark Bolink was grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij maar wist geen afstand te nemen van Vroomshoop. Alle doelpunten werden in de eerste helft gescoord. In de beginfase kregen beide ploegen kansen op de openingstreffer. Tim Spoor kon na 10 minuten al voor de 1-0 zorgen maar Loet Hannink hield zijn doel knap schoon. Vasse kreeg ook kansen om de score te openen maar het vizier stond nog niet op scherp.
Daan Haarhuis kreeg het scorebord na 30 minuten wel in beweging. De aanvaller werd goed diep gestuurd door Tom Wiefferink en schoot de bal prachtig in de verre hoek. Lang kon Vasse niet van de voorsprong genieten. Een lange bal werd niet goed ingeschat door de defensie van de blauwwitten en spits Dennis Jozic kon de gelijkmaker makkelijk binnen tikken.
Vasse kwam na 36 minuten toch weer op voorsprong na een penalty. Len Veelers was eerder bij de bal dan de doelman van Sportlust en werd neergelegd, Daan Haarhuis schoot de daaropvolgende penalty beheerst binnen. Vasse leek met een voorsprong de kleedkamer op te zoeken maar een vrije trap van Vroomshoop zorgde net voor rust voor de gelijkmaker.
In de tweede helft was Vasse de bovenliggende partij. De blauwwitten kregen in het begin van de 2e helft voldoende kansen om de score te openen maar telkens lag de keeper of de lat in de weg. Vroomshoop kreeg in de tegenstoot ook nog een goede kans om het duel naar zich toe te trekken, hierbij lag Loet Hannink goed in de weg. Vasse laat uiteindelijk onnodig twee punten liggen en ziet Kosc verder uit lopen.
Volgende week zondag staat de voorlopig laatste competitiewedstrijd op het programma. Het Weerselose UD komt dan op bezoek. Aanvang 14:00 uur.
Newsoutside Sportverlichting