Bon Boys fors onderuit bij Eilermark

Bon Boys is met een doffe dreun in de winterstop beland. De ploeg sloot de mislukte eerste seizoenshelft af met een ongekend grote nederlaag bij Eilermark (7-3).

Binnen een kwartier was het al 3-0 voor Eilermark, dat in de omschakeling gretig gebruik maakte van de ruimte die Bon Boys weggaf. Het was open huis en voordat de wedstrijd al was begonnen, was-ie al gespeeld. Elke tegenstoot via de snelle en doelgerichte Yanick de Vries zat vol dreiging. De Vries scoorde zondagmiddag maar liefst vier keer. Bon Boys probeerde daarna de scherven wel te lijmen en vlak voor rust kwam de ploeg ook terug tot 3-1.

Even leek het de middag van de wederopstanding te worden toen Youri Gersmann meteen na de pauze de 3-2 scoorde. Zou het dan toch nog? Niet dus, want een minuut later had Bon Boys de pech dat een van richting veranderd schot er aan de andere kant invloog, waardoor Eilermark zich meteen weer veilig waande.

Die treffer bleek voor de ploeg van Berthil ter Avest een mokerslag, want in no-time demarreerde Eilermark naar een onwaarschijnlijke 7-2 voorsprong. Van 7-2 werd het via Martijn Schuur nog wel 7-3. Het was een doekje voor het bloeden. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Eilermark in de tegenstoten ook nog meer had kunnen scoren, maar dat leed werd Bon Boys bespaard.