Peatminers VU en heren winnen

Het eerste kwart was Peatminers VU tegen Orca’s nog niet helemaal scherp en gooiden heel gehaast veel ballen weg. Maar de Orca’s hadden dezelfde problemen, maar het leverde een stand van 15-9 op in voordeel van Peatminers. In het tweede kwart begon Peatminers uit te lopen. 27-18

In het derde kwart maakte Peatminers veel scores waardoor de Orca’s besloten in een zone verdediging te gaan staan. Peatminers bleef toen maar de bal rond passen vanwege de grote voorsprong. 40-27. In het vierde kwart begonnen de Orca’s heel agressief te pressen. Peatminers schrok wel een beetje van dit agressieve spel en gingen er ook in mee wat zorgde voor veel fouten. Maar toch een mooie eindstand van 53-43.

Heren 1 vloog tegen Twente Buzzards echt uit de startblokken vrijdagavond. De aanval liep erg soepel en de verdediging stond als een huis. Peatminers maakte gebruik van hun lengte voordeel en pakten veel rebounds. Na een ruime voorsprong in het eerste kwart, kwam Twente Buzzards toch weer een beetje terug en het stond 44-23. In het derde kwart werd het spel uit het eerste kwart weer hervat en dat zorgde voor mooie combinaties. In het vierde kwart werd de wedstrijd netjes uitgespeeld en dat zorgde voor een mooie 83-49 overwinning.