Jolly Jumpers probleemloos langs Cangeroes

Deze week stond er weer een thuiswedstrijd voor Jolly Jumpers op het programma. Tegenstander was Cangeroes uit Utrecht. Het vorige duel tegen de Domstadbewoners werd nipt gewonnen. Jolly Jumpers begon sterk aan de wedstrijd. De ballen werden goed afgemaakt en na het eerste kwart stond het verdiend 17-10. In het tweede kwart kwamen de Utrechtse dames even dichterbij door fouten van de thuisploeg. Cangeroes maakt hier gebruik van. Door twéé 3-punters achter elkaar raak te schieten door de Tubbergse formatie, werd er toch een gaatje geslagen van 12 punten.

Door de goede defence in het derde kwart kwamen de gasten moeilijk tot scoren en kon Jolly Jumpers verder uitlopen. Het vierde en laatste kwart was een copy van het derde, waardoor Jolly Jumpers probleemloos uitliep naar een eindstand van 69-41. Volgende week zaterdag, 18 januari, speelt de Jolly Jumpers opnieuw een thuiswedstrijd. Om 18.30 uur is Grasshoppers uit Katwijk de tegenstander.

Foto archief: Herman Zandhuis