Totale offday Mariënberg tegen ASV’57

Na 72 minuten sjokten mismoedig supporters van Mariënberg beschamend richting de kantine. Zij zagen er terecht geen heil meer in. ASV’57 maakte even daarvoor uit een penalty net de 1-4, op een koude en totaal niet hartverwarmende zaterdagmiddag in Mariënberg.

Mariënberg gaf in de eerste wedstrijd na de winterstop niet thuis op het eigen Westerpark. Het verloor vrij kansloos en dik verdiend van een niet eens zo goed ASV’57 wat ook nog enkele spelbepalende spelers misten. Na slechts 1 helft voetballen stond het al achter met 1-3. Drie keer werden de doelpunten van ASV’57, die maximaal profiteerde, kinderlijk eenvoudig weggegeven.

De spelers stonden er bij en keken er na. Ook na rust kon de thuisclub geen vuist maken en liep het opnieuw achter de feiten aan. Een totale offday dus.