Jolly Jumpers verliest uit in Landsmeer van Loon Lions

Afgelopen zondag speelde Jolly Jumpers in Landsmeer tegen Loon Lions, de nummer drie van de ranglijst. Het eerste kwart gingen de Jumpers aan kop met een 8-3 voorsprong, maar de Lions maakten daar al snel verandering in. Het eerste kwart eindigde met een gelijke tussenstand van 17-17. Loon Lions begon sterk aan het tweede kwart. De defence van de Tubbergse dames stond niet goed en de afspraken werden niet nagekomen in het tweede kwart. Met slordige fouten van Jolly Jumpers, kwam Loon Lions voor te staan met 11 punten mede doordat Jolly Jumpers in de laatste vijf minuten het netje niet wist te vonden
Foto archief Laura Steggink: Herman Zandhuis.
Na de rust kwamen de roodhemden weer terug tot 3 punten maar dit was niet voor lange duur. Mede door de vijfde fout van Noëlle Droste nam de thuisclub het roer weer over en kwamen weer tot een voorsprong van 8 punten (50-42). Loon Lions bleef ook nu scoren dit in tegenstelling van de Tubbergse dames. In het laatste kwart kwamen de Jumpers steeds weer een beetje dichterbij maar helaas was het niet genoeg om te winnen. De wedstrijd wordt afgesloten met een 64-54 voor de Lions. Laura Steggink was topscorester met vijftien punten. Komende zaterdag neemt Jolly Jumpers het op tegen Binnenland, de nummer twee. Er wordt gespeeld om 18:45 uur in Sportcentrum De Vlaskoel.