VZ&PC kent geen problemen in Drachten

De mannen  van VZ&PC hebben zich zelf een zeer goede dienst bewezen door het laag geplaatste Dragor uit Drachten  te  verslaan. Alleen in de eerste periode bleef Dragor bij nadat VZ&PC al twee maal op voorsprong was gekomen 2-2. Twee scores van Bloemhof op de midvoor positie verruimde de voorsprong 2-4 in het tweede part.
Sportel weer hersteld ,schoot VZ&PC naar een ruimere 2-5. Spit en B. Sortel door 5 meter zetten de Vriezenveense ploeg op een comfortabele 3-7. Keeper Sanderman sterk op dreef moest alleen buigen voor een schot na man door in het derde part.4-7.
De laatste periode meestal niet de sterkste aan Vriezenveense  kant wist men ongeschonden door te komen door scores van Bloemhof en N. Sportel. Dragor kon met een 2 meter doelpunt ,een schot van afstand en een lucky schot van richting veranderd niet dichterbij komen en nam VZ&PC verder afstand van de onderste regionen en klimt naar de zesde stek. N. Sportel en M. Bloemhof waren met ieder 3 scores het meest succesvol voor VZ&PC.
Setstanden 2-2, 0-2, 2-3 en 3-2. Op 29 febr komt VZ&PC weer in actie in De Stamper tegen streekgenoot De Mors uit Rijssen die worstelen tegen degradatie aanvang 16.45.
Foto archief.
Newsoutside Sportverlichting