Bon Boys laat het volledig afweten

Bon Boys leverde zondagmiddag bij WSV een wanprestatie. Na de 5-0 nederlaag in Apeldoorn is het alle hens aan dek de komende weken. Net als in de voorgaande wedstrijd tegen Achilles was het binnen tien minuten al 2-0 voor de thuisploeg. Twee aanvallen, twee uitbraken, twee tegengoals. Slecht verdedigen, of beter gezegd niet verdedigen: ziehier de oorzaak van de vroege achterstand. Bon Boys moest wederom in de achtervolging maar het vervolg was een kansloos gevecht met zichzelf . Het is niet zo dat WSV nou de pannen van het dak speelde, het was vooral Bon Boys zelf dat zichzelf in de voet schoot.

De hoop om een geslaagde reparatie werd meteen na rust de grond ingeboord door de 3-0. Een onnodig weggegeven vrije trap, werd gevolgd door een hoekschop en waar Bon Boys tal van corners zag mislukken, leverde de eerste van WSV meteen een treffer op. Bon Boys kreeg in de eindfase nog twee afstandsschoten om de oren: 5-0. En zo eindigde de wedstrijd in een enorme deceptie.