Jolly Jumpers verliest thuis van Loon Lions: 61-70

Na een rustige week waarin de meeste zieke meiden weer fit konden worden, speelde Jolly Jumpers tegen de nummer 3 van de competitie Loon Lions uit Landsmeer. Jolly Jumpers begon de wedstrijd stroef en kwam moeilijk tot scoren. Hierdoor sloot Jolly Jumpers het eerste kwart af met een achterstand van 11-18.
Aanvallend konden de Tubbergse dames zich elkaar in het tweede kwart beter vinden wat leidde tot mooie scores. Verdedigend begonnen de dames wat meer druk te geven, waar veel energie uit werd gehaald. Jolly Jumpers ging de rust in met een kleine achterstand van 4 punten, 31-35.
De roodhemden zaten lekker in de wedstrijd, waarin alles nog mogelijk was. Vol strijd werd er begonnen aan het 3e kwart dat werd afgesloten met 43-50 achterstand. Aangezien Loon Lions veel ervaring op de vloer had en van afstand veel wist raak te schieten, konden de gasten de voorsprong behouden.
De Tubbergse meiden hebben gestreden tot het eind. Voor Iris Zwart (foto) was dit haar laatste wedstrijd van dit seizoen. Eindstand: 61-70. Komende donderdag weer een doordeweekse uitwedstrijd voor Jolly Jumpers. Er wordt om 20.00 uur gespeeld tegen de Cangeroes in Utrecht.
Foto archief: sportfoto-oost