Sterk spelend VV Manderveen is SV Delden de baas

Vandaag stond voor v.v. Manderveen de laatste bekerwedstrijd tegen vierde klasser SV Delden op het programma. In de Deldense barakken werd er voorafgaand de wedstrijd afgesproken om hoog druk te zetten. Een snelle counter van de blauw-gelen resulteerde in een vroege 1-0 voorsprong, daarna begon VV Manderveen grip te krijgen op de wedstrijd en werd SV Delden van het kastje naar de muur getikt. Een splijtende pass van Kevin Huzink werd schitterend afgerond door talent Jorn Heidkamp.
De roodhemden wisten hierna door te drukken. Een lange bal van Mark Haarhuis werd via de borst van Stef de Witte klaar gelegd voor Kevin Huzink. De nummer 10 wist de bal perfect in het hoekje te plaatsen. In de 40ste minuut werd de stand uitgebreid naar 1-3. Een snoeiharde vrij trap van Jorn Heidkamp werd in tweede instantie binnen gekopt door de attente Gijs Wesselink.
Na rust werd Delden sterker. Het spelbeeld ging gelijk op. Een lange bal van SV Delden werd uitstekend afgerond door de snelle spits, 2-3. Trainer Thijs Masselink wist de dreiging van SV Delden af te slaan met een paar ijzersterke wissels. Onder meer Thomas Steggink, Tom Wessels en Rick Stopel vielen in. De Manderveeners kwamen weer beter aan het voetballen. Jorn Heidkamp wist de bal te onderscheppen op het middelveld en deze na een lange sprint strak in de winkelhaak te schieten. Het tweede doelpunt van Heidkamp zorgde voor een 2-4 op het scorebord.
Delden zette alles op alles en wist in de 80ste minuut nog de 3-4 te maken vanuit een goed voorzet. Na een lange blessuretijd van 10 minuten werd er door de goed fluitende arbiter een einde gemaakt aan de wedstrijd. VV Manderveen kan zich na vandaag voorbereiden op de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Hengelo.