TOP kan één helft meekomen met ELKO

Afgelopen zaterdag stond er voor TOP een uitwedstrijd op het programma tegen ELKO uit Elim. Beide ploegen draaien tot dusver een moeizaam veldseizoen en staan samen puntloos onderaan. Met een hevige regenbui, op natuurgras begonnen beide ploegen aan de wedstrijd. Bij TOP stond oud speler Jeffrey Bakker in de basis.

Ondanks de regen begonnen beide ploegen erg vel aan de wedstrijd. In de eerste tien minuten ging de wedstrijd erg gelijk op. Tot 4-4 kon TOP bij blijven, waarna ELKO met enkele afstandsschoten uitliep naar 9-5. TOP herpakte zich snel en scoorde 2 keer op rij. In het restant van de eerste helft werd er om en om gescoord. Beide ploegen gingen aan de thee bij een 14-10 rust stand.

Aanvallend een goede eerste helft, verdedigend waren er veel onnodige fouten. Taak voor TOP was om in de 2de helft bij te blijven en proberen het gat van 4 doelpunten zo snel mogelijk te dichten. Echter schoot ELKO de 2de helft uit de start blokken, en wist het verschil naar 8 doelpunten te tillen. Aanvallend mistte de toppers de scherpte om het gat nog te dichten. De goed leidende scheidsrechter floot af bij een 24-14 eindstand.

Een sportieve wedstrijd met genoeg perspectief voor de rest van het veld en zaal seizoen. Komende zaterdag staat er een wedstrijd tegen Achilles uit Almelo op het programma. Deze ploeg draait mee in de middenmoot.