Onmachtig Heracles Almelo verliest verdiend bij FC Utrecht

Een onmachtig Heracles Almelo heeft zaterdagavond op een een besneeuwd veld in Utrecht verdiend met 2-0 van FC Utrecht verloren. Bij rust stond de wedstrijd uit de middenmoot op 1-0. In het eerste half uur behoedde Janis Blaswich zijn ploeg nog voor een vroege achterstand, maar in de 31ste minuut dook hij over een houdbare kopbal van Sander van der Streek.

Ook in het tweede deel kwamen de gasten amper in het stuk voor en eigenlijk was het wachten op een verdubbeling van de score. Janssen en Kerk vergaten echter de trekker over te halen. Heracles hoopte tegen beter weten in op de gelijkmaker, maar opnieuw ging de sluitpost van de Almeloërs in de fout. Een schot van Maher kreeg hij niet onder controle, waardoor voormalig Heracles speler Adrian Dalmau geen moeite had om de bal tegen de touwen te jagen.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl