Jolly Jumpers wint, na een zwakke start, verdiend van Martini Sparks

Woensdag speelde Jolly Jumpers een uitwedstrijd in Haren tegen Martini Sparks. Met 12 fitte speelster gingen de meiden er met vertrouwen naartoe. Helaas startte Jolly Jumpers niet geconcentreerd genoeg aan de wedstrijd en moest coach Kieftenbeld een vroege time-out nemen om de dames wakker te schudden. De Tubbergse dames speelden met weinig pit en werden overrompeld door de agressiviteit die de Harense ploeg op het veld bracht. Helaas konden de gasten hun draai nog niet vinden en gingen rusten met een achterstand van 3 punten. Ruststand: 41-38.
Na een flinke wake-up call van de coach, begonnen de roodhemden sterk aan het derde kwart. Jolly Jumpers ging beter verdedigen, speelde met meer energie en kon elkaar beter vinden. De scores gingen vallen en dit resulteerde in een voorsprong van 13 punten in het voordeel van Jolly Jumpers. Het vierde kwart werd deze lijn goed doorgezet en de winst kwam dan ook niet meer in gevaar. De eindstand van de wedstrijd: 55-69 voor de dames uit Tubbergen. Aanstaande zaterdag staat er een uitwedstrijd in Landsmeer gepland. Om 19.30 uur spelen de Jumpers tegen de Landslake Lions.