Set-Up’65 pakt de eerste driepunter van dit seizoen

Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 won gisteren voor het eerst een wedstrijd in het seizoen 2020-2021. Wat in het reguliere seizoen en in de degradatiepoule nog niet gelukt was, lukte gisteren met overtuigende cijfers tegen het bezoekende Peelpush wel en was het dan toch raak voor de ploeg Brahim Abchir. In eigen huis werd Peelpush met 3-0 verslagen.

Vorige week, uit bij Eurosped, waren de dames al dicht bij een overwinning, maar moesten toen nipt de winst in Vroomshoop laten. In de begin fase van de eerste ging het nog wel gelijk op, 6-5, maar via 11-11 nam de thuisclub het heft in handen en liep uit naar 14-11 om uiteindelijk de setwinst met 25-16 naar zich toe te trekken.

In de tweede set was het verschil nog groter en werd het zelfs 25-10 voor de goed spelende Set-Up’65 dames. In de derde set had de thuisclub weinig meer te vrezen van de hekkensluiter en met de regelmaat van de klok werd er door de Ootmarsumse formatie gescoord. Met 25-15 ging ook deze set naar de ploeg naar de formatie van Brahim Abchir. Set-Up’65 heeft in deze degradatiepoule, waaruit overigens geen ploeg degradeert, nu vijf punten uit drie gespeelde wedstrijden. Zondag wordt in de degradatiepoule nog de wedstrijd FAST tegen Laudame Financials VCN gespeeld.

Foto’s archief: sportfoto-oost/Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting