Ricky van Wolfswinkel tekent tweejarig contract bij FC Twente

Ricky van Wolfswinkel heeft woensdagmiddag een tweejarig contract, met een optie van nog een seizoen, getekend bij FC Twente. Van Wolfswinkel komt transfervrij over van het Zwitserse FC Basel. VAn Wolfswinkel sluit donderdag al aan bij de selectie van Ron Jans.

De 32 jarige Van Wolfswinkel begon zijn loopbaan bij Vitesse waar hij de jeugdopleiding doorliep en debuteerde in 2008 voor de hoofdmacht. Een jaar later maakte hij de overstap naar FC Utrecht. Tussen 2011 en 2013 speelde hij voor Sporting Lissabon en daarna kwam hij uit voor Norwich City, St. Etienne en Real Betis. In 2016 speelde hij opnieuw voor het Arnhemse Vitesse en de afgelopen vier seizoenen speelde hij in Zwitserland voor FC Basel. Hij is  tweevoudig international.

Newsoutside Sportverlichting