Degelijke partij VZ&PC heren tegen Aquapoldro

In een fysieke potwaterpolo tegen Aquapoldro in Apeldoorn bleef een goed spelend VZ&PC heren aan de goede kant van de score. VZ&PC liet zich eerst verrassen door een schot van afstand maar trok de stand na 1 periode weer gelijk tot 2-2. Ondanks 2 gemiste overtallen nam de Vriezenveense ploeg in de tweede periode een 3-5 voorsprong. VZ&PC bleef de bovenliggende partij in de derde periode en bouwde uit naar 5-8 .

Ook in de laatste periode kon de ploeg uit Apeldoorn VZ&PC niet in moeilijkheden brengen ,en moest het ook conditioneel afleggen tegen de Vriezenveense ploeg. VZ&PC kon ook daardoor verder bouwen aan een verdiende 6-12 zege. Door deze zege blijven de heren in het spoor van de koploper en ontmoet aanstaande zaterdag in de Stamper het Groningse TRIVIA.

Periode standen: 2-2, 1-3, 2-3 en 1-4.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer